HomePatarimai

Naudingi patarimai mėgstantiems keliauti automobiliu

Naudingi patarimai mėgstantiems keliauti automobiliu

Apie tai nekyla klausimų, kelionės keliais yra nuostabios. Nepriklausomai nuo to, kurioje šalyje važiuojate, sėkminga kelionė liks su jumis visam gyve

Iššūkiai keliuose – kaip jiems pasiruošti
Naudotas akumuliatorius – kur jį dėti?
Kaip apsaugoti automobilį nuo karščio?

Apie tai nekyla klausimų, kelionės keliais yra nuostabios. Nepriklausomai nuo to, kurioje šalyje važiuojate, sėkminga kelionė liks su jumis visam gyvenimui. Gebėjimas tiesiog atsikelti ir eiti bei absoliutus neužtikrintumo jaudulys: kur miegosi? kur valgysi? kada atvyksite į kitą stotelę?

Keli patarimai keliaujantiems automobiliu

  1. Google Maps

Puiki vieta pradėti. Įveskite pradinį ir galutinį tikslą ir sužinokite preliminarų kelionės laiką. Pakoreguokite maršrutą ir sužinokite, kur galite eiti ir kiek tai užtruks. Įsitikinkite, kad suplanavote pagrindinį maršrutą – nuo ​​A iki B, bet neįrašykite kiekvieno kilometro. Turite turėti vietos netikėtiems posūkiams, staigiems sprendimams ir akimirkai „Įdomu, kas čia yra?“.

  1. Koks automobilis?

Kokio automobilio jums reikia, priklauso nuo kelionės tikslo, kelionės tipo ir žmonių skaičiaus. Pagalvokite, kiek jums gali prireikti keturių ratų pavaros, didelės prošvaisos arba kabrioleto, ir atitinkamai užsisakykite. Įsitikinkite, kad užsisakėte iš anksto, pasirinkite neribotą ridą (nebent esate visiškai pozityviai nusiteikę dėl kelionės trukmės) ir apsidrauskite! Išsinuomoti Sitandgo automobilio nuoma Kauno oro uoste gali būti puiki įdėja.

Jei jūsų kelionė bus ilga, porą mėnesių ar daugiau, galbūt norėsite pagalvoti apie naudoto automobilio pirkimą ir jo pardavimą, kai baigsite. Tačiau prieš ką nors pasirašydami būtinai patikrinkite – blogiausias dalykas, kurio jums reikia, yra gedimas vidury niekur!

  1. Muzika

Nedaug dalykų dera kartu, taip pat muzika ir atviras kelias. Bus daug laiko dainoms, todėl įsitikinkite, kad atsisiuntėte kai kuriuos grojaraščius į savo išmanųjį telefoną (ir nepamirškite USB laido). Be to, būtų protinga įsijungti ir vietinę radijo stotį, kad išgirstumėte tokią muziką, kurios tikriausiai neklausytumėte namuose, greičiausiai nemanysite, kad jums patiks, bet tikriausiai pamilsite.

Kad pakeltumėte nuotaiką, įsirašykite jums mėgstamos muzikos, kurią klausote kiekvieną dieną, arba tokios muzikos, juri jus nuteikia pozityviai ir primena kažką gero.

  1. Keliautojai

Į google paiešką įveskite: „lankytinos vietos“ ir miesto arba šalies pavadinimą.. Tai informacijos aukso kasykla – nuo keistų pakelės lankytinų vietų iki apgyvendinimo.