HomeRenginiai

Pasiruošk ŠTURMUOTI Kauno miestą ir laimėk 1000 eurų grynais!

Pasiruošk ŠTURMUOTI Kauno miestą ir laimėk 1000 eurų grynais!

Nesvarbu, kiek tau metų, ar esi kaunietis, ar tik svečiuojiesi laikinojoje sostinėje, dalyvauk automobilių orientacinėse varžybose „Šturmas“ - čia vei

Nemono žiedo V-as slalomo ir sprinto čempionato etapas
Orientacinės varžybos „Pavasariniai žiedai” 2010 04 15
Street King Orientacinės | 2010-08-05 | 2 etapas

Nesvarbu, kiek tau metų, ar esi kaunietis, ar tik svečiuojiesi laikinojoje sostinėje, dalyvauk automobilių orientacinėse varžybose „Šturmas“ – čia veiksmo bus visiems.

Jau rugsėjo 8 dieną komandos startuos ir pradės varžytis dėl pagrindinio prizo – 1000 eurų grynaisiais! Jūsų komandos laukia daugybė loginių, kūrybiškų, galvosūkio tipo užduočių. Viskas, ko reikia – automobilis, telefonas su foto kamera ir internetu bei 2-5 žmonių komanda, su kuria patirsite nepamirštamų įspūdžių, o taip pat atrasite galbūt nepažintų Kauno vietų.

Pažadame, jog liūdna nebus – kruopščiai paruoštos originalios užduotys, azartas, gausybė rėmėjų ir galimybė varžytis ne tik dėl pagrindinio, bet ir papildomai įsteigtų vertingų, skanių ir smagių prizų. Apdovanosime kiekvieno varžybų etapo TOP 10 komandų, tad kiekvienas ekipažas turi šansus užlipti ant nugalėtojų pakylos. Būkite kūrybingi, originalūs ir nepamirškite geros nuotaikos – visa tai pravers atliekant užduotis visame Kauno mieste. O pasiduoti neleis motyvuojantys prizai!

Orientacinių automobilių lenktynių „Šturmo“ išskirtinumas – specialiai joms sukurta elektroninė sistema, kurios dėka, pasibaigus lenktynėms, nereikės ilgai laukti rezultatų, taip pat maksimaliai sumažinta klaidų, nesusipratimų ar sukčiavimo galimybės lyginant su įprastomis orientacinėmis varžybomis. Sistema sukurta taip, kad tiek vaikams, tiek suaugusiems ją perprasti neužtruks nei minutės!

Dalyviams prireiks ne tik greičio, bet ir plano optimaliausiam maršrutui įveikti užduotis. Atlikus jas ir nusifotogravus prie reikiamo objekto mieste, atsakymas pačių dalyvių bus keliamas tiesiai į sistemą ir užfiksuojamas.

Rezultatų paskelbimas ir after party vyks laisvalaikio namuose Nautilus, Savanorių pr. 124, kurio metu dalyvių laukia energingas renginio vedėjas, pramogos bei, žinoma, svarbiausioji dalis – nugalėtojų apdovanojimas.

Taupyk laiką bei pinigus ir registruok savo draugų, šeimos narių, grupiokų ar tiesiog pažįstamų komandą jau dabar!

KADA IR KAIP?
Keturi etapai vyks kas dvi savaites, du mėnesius iš eilės. Pirmasis etapas – rugsėjo 8 dieną. Už kiekvieną dalyvavimą lenktynėse komandos gaus įskaitinius taškus, kurie ir nulems pagrindinio prizo laimėtojus pasibaigus visiems keturiems etapams. Laimės komanda su didžiausia trijų varžybų taškų suma.

ETAPŲ DATOS
2017 09 08 – Pirmas etapas
2017 09 22 – Antras etapas
2017 10 06 – Trečias etapas
2017 10 20 – Ketvirtas etapas

KIEK KAINUOJA?
Užsiregistravus ir sumokėjus startinį mokestį internetu, kaina komandai – 14.99€. Registruojantis vietoje – 20€.
Registracija internetu adresu: www.sturmas.lt

PAGRINDINĖ INFORMACIJA
Rugsėjo 8 dieną
9-ojo forto aikštelė (Google Maps nuoroda)
Komandų startinio paketo atsiėmimas bei registracija: 18:00 – 20:00 val.
Startas: 20:00 val.
Finišas: 22:45 val.
Vakarinė programa bei apdovanojimai: 23:15 – 01:00 val.