HomeRenginiai

GoInsane orientacinės varžybos Kaune 2010.02.05

2010 Vasario 5d.(penktadienį) GoInsane klubas veiklos nutraukimo proga rengia paskutines orientacines varžybas, 19:00 renkamės visi šalia prekybos cen

Formula Junior – Birželio 3 d. – Kačerginė
Kaip paruošti automobilį pavasariui?
LŽŪU atviras slalomas

2010 Vasario 5d.(penktadienį) GoInsane klubas veiklos nutraukimo proga rengia paskutines orientacines varžybas, 19:00 renkamės visi šalia prekybos centro „Akropolis” esančioje aikštelėje (ne po stogu garaže, bet šalia Kauno Šv. Kryžiaus (Karmelitų) bažnyčios, kampas Karaliaus Mindaugo pr. ir Kaunakiemio g.)


REGISTRACIJA nuo 19:00 iki 19:50.
STARTAS 20:00.
STARTINIS MOKESTIS:
Registruojantis starto vietoje – 40LT
Su išankstine registracija – 30LT
Atvažiuojant su savimi būtinai turėti fotoaparatą (su veikiančiu blitcu, kad butu įmanoma padaryti padorias nuotraukas, aiškiai suprantamas /mobilus telefonas dažniausiai tinkamas tik kalbėtis/ ), apsišvietimo priemonę (prožektorius ar dar koks įrenginys) ir pagal save norimas pagalbines priemones, pvz.: žemėlapis, gps, notebook ir pan.
Ekipažą sudaro tik 2 nariai t.y. vairuotojas ir šturmanas
Būtina laikytis Kelių Eismo Taisyklių! Bus sudarytas optimalus maršrutas, kuris bus pravažiuotas pagal KET, ekipažas surinkęs visus chekpointus ir atvažiavęs į finišą anksčiau negu organizatoriai kontrolinio važiavimo metu bus diskvalifikuotas. Taip pat gali būti kontroliniai ekipažai mieste ar prie checkpointų, kurie stebės ar nėra pažeidinėjamos KET, esant grubiems pažeidimams organizatoriai pasilieka teisę ekipažą diskvalifikuoti.
Ekipažas, kuris nesurinko visu užduočių (checkpointų) skaitomas nefinišavusiu.
Prizinis fondas: 1-3 vietoms piniginiai prizai (prizų fondo dydis priklauso nuo dalyviu skaičiaus), taip pat “Timėjas” įsteigtas 1 vietos prizas-siurprizas, bei paguodos prizai 2-3 vietoms ir atminimo diplomai, bei nuolaidu korteles, 4-10 vietoms atminimo diplomai.
Išankstinė registracija el. paštu kkarkushaa@yahoo.com (Vairuotojo vardas, šturmano vardas ir automobilio markė bei modelis)
Finišas: “Timėjas”, antras restorano aukštas. Ten pateiksite lapus su įvykdytomis užduotimis ar surastais objektais.
Taip pat kol lauksite visų finišuojančių galėsite pailsėti, pasistiprinti ar išgerti alaus bokalą (šturmanai). Antrame aukšte bus rezervuoti staliukai dalyviams bei jų draugams. Visi pabendrausim, atsipalaiduosim :) juk penktadienis :)
“Timėjas” mus pasitiks su šypsena ir šiltai. Ir čia neteks ilgai laukti nei paslaugų, nei maisto – jus aptarnaus ypač greitai!
Sėkmes dalyviams!
Jei bus papildomos informacijos, tai viską rasite čia… http://www.go-insane.lt
Dėkojame 1-os vietos papildomo prizo steigėjui:
„Timėjas”