HomeRenginiai

Orientacinės varžybos – HALLOWEEN:shadows and dusts

Orientacinės varžybos  – HALLOWEEN:shadows and dusts

Data: 2011-10-21 Vieta: Vilnius, Lietuva 1311 metų spalio 21 dieną Europoje įsigalėjus inkvizicijai jaunas budelis turėjo sudeginti tuziną

LicenceDay 2010 – Drifting.lt
Kokias degalais važiuoti pigiausia?
Bėganti nuotaka 2 / Running Bride 2

Data: 2011-10-21

Vieta: Vilnius, Lietuva

1311 metų spalio 21 dieną Europoje įsigalėjus inkvizicijai jaunas budelis turėjo sudeginti tuziną moterų pasmerktų už raganavimą. Užkūręs laužą nežinojo, kad viena iš jų prakeiks jį amžinom kančiom paliksiančiom iš jo tik šešėlį ir pėdas dulkėse.
Kas 100 metų būtent spalio 21-ą dieną jis turi galimybę išsklaidyti kerus, bet jau prabėgo 700 metų, o jo visi ankstesni bandymai žlugdavo. Šiais metais pagaliau jam pavyko sugalvoti būdą kaip susisiekti su mumis – mirtingaisiais ir dabar jis prašo mūsų pagalbos išlaisvinti jo sielą iš šešėlių pasaulio. Kadangi šie metai palaiminti septyneto ženklu – tai lemtingas laikas, kurio metu žvaigždžių išsidėstymas bus teigiamas ir tai tik dar labiau sustiprins galimybę išsilaisvinti, bet mums vis tiek reikės idėti daug pastangų .
Taip pat vienas iš svarbiausių detalių budelio – FRYDRICHO dabartiniame egzistavime yra tai, jog visos jo aukos keliauja iš paskos ir skleidžia blogį pasaulyje, todėl reikia ne tik išlaisvinti Frydrichą, bet ir visas jo aukas taip išgelbstint visą pasaulį nuo vyraujančios tamsos skraistės.
Savanoriai pagalbininkai turės padėti Frydrichui surasti gyvenimo knygą, kuri slepia pagrindinį užkeikimą galintį išsklaidyti prakeiksmą ir sunaikinti blogio ir šešėlių karalystę , bet šią knygą saugo pati bažnyčia ir ją rasti gali tik tyros sielos, skysto kraujo, protingai ją panaudosiantys savanoriai .

Savanori, ar tu sugebėsi įveikti šią užduotį pasiųstą kaip misiją aukščiausių gėrio jėgų?!!!

 

Vieta – Vilnius (patikslinsime)
Registracija: 19 val
Startas 21 val
Ekipažai išleidžiami kas 2 min.
Dalykų sąrašas:
Telefonas arba kompiuteris su internetu
Bluetooth
Radijo magnetofonas gaudantis radijo bangas
Oro sąlygas atitinkanti apranga
Šviesą atspindinčios liemenės
TA reikalavimus atitinkanti transpotro priemonė
Tušinukas
Popierius
Žibintuvėlis

AFTER PARTY – šėlsime iki 5 ryto, gėrimais ir užkandžiais pasirūpinkite pagal poreikį.

Informacija bus atnaujinta.
,,Rudis2“ Orientacinės varžybos vilniuje – www.orientacinesvilniuje.lt

Facebook’e – http://www.facebook.com/event.php?eid=257002850987646